Videot e ballines

Shumica e njerëzve që gjatë ditës punojnë të ulur në një karrige në një zyrë, kanë probleme me dhimbjet  e shpinës.

Për këtë arsye, ushtrimet fizike janë të domosdoshme në mënyrë që ta reduktoni dhimbjen e shpinës dhe ta ndjeni më lehtë trupin.

Në videon më poshtë, mund të mësoni disa ushtrime të domosdoshme për një shpinë të shëndetshme: