Këshilla Shëndetësore

Nëse ndonjëherë jeni brengosur për shëndetin e zemrës suaj, atëherë ekziston një metodë e lehta e cila do t’ju ndihmojë në këtë aspekt.

Vlen të ceket se është tejet e rëndësishme të dini nëse e keni zemrën e shëndetshme apo jo, sepse vetëm kësisoj do të keni mundësi të parandaloni ndonjë sulm në zemër, transmeton Telegrafi.

Sipas disa studimeve të fundit, njerëzit të cilët janë fleksibil dhe mund të përkulen mjaftueshëm për t’i kapur gishtat e tyre, kanë zemër të shëndetshme.

Për ta provuar këtë metodë, duhet së pari të uleni në dysheme dhe t’i shtrini këmbët. Pastaj, provoni që me duar t’i prekni majat e gishtave. Nëse jeni aq fleksibil sa t’i prekni ato, kjo do të thotë se edhe zemrën e keni fleksibile dhe të shëndetshme. /Telegrafi/