Baneri kryesor (Homepage)

Shkencëtarët kanë kryer një eksperiment mbi efektin që kanë cigaret në mushkëritë e shëndetshme.

Tymi i cigares u fut me anë të një pompë në një palë mushkëri të cilat5 ishin vendosur në një kuti të mbyllur. Veprimi përsëritet në mënyrë të njëjtë derisa bëhen 20 cigare.

Më pas tregohen pamjet se si duhet të ishin muret e mushkërive dhe si u bënë më pas si pasojë e cigares.

Një cigare redukton jetën tuaj menjë mesatare pre 11 minutash. çdo vit konsumohen më shumë se 5.8 trilionë cigare në të gjithë botën./albeu.com/