Video

Ka shumë persona të cilët e kalojnë vaktin e mëngjesit, duke menduar kështu se do të humbin peshë ose thjesht nga përtacia. Ekspertë të ndryshëm ndërkombëtarë këshillojnë që gjithmonë të hamë mëngjes për shkak se na mbush me energji për të vazhduar ditën. Mësoni në videon e mëposhtme për 4 ide të shëndetshme dhe të lehta për përgatitjen e mëngjesit: