Humb peshën

 

Humbja e dhjamit rreth barkut është një sfidë shumë e vështirë për shumë njerëz. Sidoqoftë me pak aktivitete fizike dhe me pak kujdes dietik ju mund të arrini rezultate.

Për të bërë më të lehtë rrugëtimin tuaj drejt humbjes së dhjamit rreth barkut, ne po ju prezantojmë disa ushtrime speciale që aktivizojnë muskujt në këtë pjesë të trupit.

Video më poshtë ilustron ushtrimet në fjalë. Preferohet që këto ushtrime të bëhen një rutinë ditore në mënyrë që të arrini rezultatet e pritura./shendetisot.com