Estetikë & Lifestyle

Shumë herë kemi dëgjuar nga njerëz të ndryshëm që largimi i lythave në trup bëhet me aceton apo diçka tjetër më të fortë, mirëpo kohët e fundit disa kanë arritur të largojnë lythat nga trupi vetëm me një përbërës të vetëm dhe që është uthulla e mollës.

Përpara se të aplikoni me uthullën e mollës në lëkurë sigurohu që nuk ke ndonjë alergji dhe pastaj apliko.

Mund ta provoni për 5 apo 6 ditë radhazi për të arritur rezultatin, zakonisht provojeni në mbrëmje pak pa fjetur me qëllim që të mos lëvizni shumë dhe pambuku me uthull të qëndrojë mbi lythin tërë natën, ajo fillimisht bëhet e zezë dhe fillon duke u tharë dalëngadalë./noa.