Estetikë & Lifestyle

Rregullimi i hundës është një nga gjërat më të zakonshme estetike si tek femrat ashtu edhe tek meshkujt. Por kirurgu Simon Orien ka zbuluar një metodë të re që zgjat vetëm 5 minuta dhe nuk ka shumë efekte anësore.

Parregullsitë e hundës Orien i korrigjon me ndihmën e mbushësve duke përdorur gjilpëra shumë të holla për injektimin preciz, pikërisht në vendet ku ka nevojë.

“Hunda e re” zgjat 2 deri 4 vite, ndërsa shpenzimet kapin shifrën rreth 7500 euro. 27- vjeçarja londineze, Johanna Dela Radone që ka provuar dorën e këtij kirurgu, thotë se është shumë e kënaqur për finesën e mjekut dhe modeloi e hundës së re.

“Askush nuk ka menduar se hunda ime e re është bërë në mënyrë natyrale”, ka thënë 27-vjeçarja.