Humb peshën

Barku është një nga zonat më të zakonshme në të cilat grumbullohet yndyra e tepërt. Kushdo që ka pasur ndonjëherë sasi yndyrore në bark e di se sa e vështirë është për të hequr qafe atë.

Mënyra më e mirë për të shrirë yndyrën në gjak është duke u marrur me sport në mënyrë aktive. Mirëpo për të arritur një rezultat të shpejtë dhe të lehtë në ju sygjerojmë që të provoni këto ushtrime të cilat demostrohen në videon e mëposhtme.

Ky ushtrim zgjat vetëm 60 sekonda në ditë dhe ju siguron një bark të sheshtë në kohë rekorde.

Trajner të ndryshëm të fitnesit sygjerojnë që ky ushtrim të futen në rutinën tuaj ditore të ushtrimeve./Shendetisot.com