Ndërhyrje Estetike

Donatella Versace, dizajnere dhe presidentja aktuale e grupit ‘Versace’.
Paris Hilton, trashëgimtarja e rrjetit të hoteleve ‘Hilton’. Këngëtare, aktore, modele dhe së fundmi edhe Dj.
Amanda Lepore, artiste dhe modele transeksuale.
Janice Dickinson, modele dhe agjente talentesh.

METROPOLITAN > CELEBRITY

Ndërhyrjet estetike të VIP-ave që nuk kanë shkuar mirë

Ja disa prej tyre.

Nga Ermira Leshi ~

Shikoni fotot e tjera!    v      
Donatella Versace, dizajnere dhe presidentja aktuale e grupit ‘Versace’.
Paris Hilton, trashëgimtarja e rrjetit të hoteleve ‘Hilton’. Këngëtare, aktore, modele dhe së fundmi edhe Dj.
Amanda Lepore, artiste dhe modele transeksuale.
Janice Dickinson, modele dhe agjente talentesh.
Cayetana Fitz, aktore.
Michael Jackson
Jocelyn Wildenstein.
Një nga femrat më të bukura të viteve ’70. E njohur për ndërhyrjet drastike me natyrë estetike pasi bashkëshorti e la për një modele ruse.Njihet edhe për jetën e saj ekstravagante.