Aktualitete

Gërhitja është një ndër shqetësimet më të përhapura në botë.

Ajo shkaktohet nga ngushtimi i rrugëve të frymëmarrjes, gjë që rrit shpejtësinë e kalimit të ajrit nëpër to.

Për fat të mirë ekzistojnë shumë mënyra për të parandaluar gërhitjen.

Kjo pije çudibërëse do t’ju ndihmojë të evitoni problemin.

Për këtë pije nevojiten një limon, një rrënjë xhinxheri, një mollë, një karotë dhe 200 ml ujë.

Lani mollën dhe karotën, qërojini dhe kalojini në frulator.

Shtoni limonin, rrënjën e xhinxherit dhe vazhdoni përzierjen derisa masa të bëhet e lëngët.

Pijen konsumoni dy orë para se të bini në gjumë.