Baneri kryesor (Homepage)

Kur është fjala për ciklin menstrual, mund të ketë shumë gjëra që nuk mund t’i parashikoni apo nuk keni fuqi t’i ndryshoni. Shumë vajza dhe gra nuk mund ta dinë me saktësi kur do të kenë ciklin, apo nganjëherë edhe si ai ndikon në to.

Mirëpo, ka disa gjëra për të cilat mund të keni kontroll dhe të kujdeseni më mirë për veten, përcjell.

Pini ujë dhe qëndroni të hidratuara

Mund të ju duket këshillë e bezdisshme nevoja për ujë kur ndjeheni “të fryrë” apo të lodhur, mirëpo sa më shumë që pini ujë, aq më lehtë do ta kaloni kohën kritike të muajit. Konsumoni ujë, lëngje të pemëve, dhe kujdesuni që të keni gjithnjë një shishe me ujë me vete.

Nga:http:/www.rtklive.com/