Aktualitete

Kompania nga Kupertino është duke punuar në një çip shëndetësor dedikuar për përpunimin e të dhënave biometrike nga suita e saj e pajisjeve.

CNBC shkruan se Apple aktualisht po punon në çip për iPhone dhe linjën kompjuterike të Mac-it për fillim të vitit 2020.Aktualisht, Apple Watch është mundësuar nga çip S3 me porosi, trasnmeton KosovaPress.

Apple dëshiron të shkojë një hap më tej në lidhje me të dhënat e shëndetit dhe të integrojë një çip të zakonshëm që do të ishte përgjegjës vetëm për përpunimin e metrikës si shkalla e zemrës dhe për të ndihmuar në përmirësimin e efikasitetit të baterisë në pajisjet si Apple Watch.

Nga:/www.kosovapress.com/