Admin

0 213

A keni problem me rritjen e shpejtë të qimeve në sqetullave, apo keni vështirësi t’i hiqni ato? Për ta zgjidhur këtë problem më nuk është...

Ministri i Shëndetësisë Imet Rrahmani është takuar sot me drejtorët për...
0 177

Në vijim të këtij teksti do të mësoni se çfarë kujdesi duhet të bëni me rastin e zgjedhjes së buzëkuqit, sepse kur është fjala...

Ky ushtrim i çuditshëm zgjat vetëm një minutë, mirëpo ju sjell sërish barkun e dëshiruar të rrafshët. Ushtrimet sot duken si mision i pamundshëm, sepse...

Është mirë e njohur që tiroidet kontrollojnë metabolizmin, dhe vetvetiu edhe peshën. Mirëpo, gjëndra tiroide ndikon edhe në pesë organe të rëndësishme në trup! Hormonet...

Përderisa shumica e njerëzve e fillojnë ditën duke u pastruar, studimet e reja tregojnë se nuk duhet të ndjeheni keq nëse nuk jeni në...

Gjak për transfuzion japin vetëm personat e shëndoshë. Edhe pse personi i cili jep gjak duket i shëndoshë dhe ndihet mirë, mund të jetë...

Një tjetër nga veçoritë shqetësuese të kortizolit është edhe mënyra me të cilën “bashkëvepron” me insulinën, duke kërkuar që të forcojë “deponimin” e dhjamit...
0 220

Shfaqja e rrudhave është një proces që herët a vonë ndodh tek çdo njeri. Tek disa njerëz ndodh të shfaqen që në moshë të...

Të dhënat e reja tregojnë se, faktorë të tillë si ambienti që na rrethon, rrezatimi, duhani dhe sëmundjet, luajnë një rrol shumë më...